TrueSport ontzorgt

TrueSport wil dat bestuurders van sportverenigingen of bedrijven zich kunnen richten op de doelstelling van de vereniging of het bedrijf. Het ontzorgen van onze klanten maakt hier een onlosmakelijk deel van uit. TrueSport biedt bestelgemak, betrouwbaarheid en ondersteuning. Ondersteuning tijdens de ontwerpfase, maar ook bij de distributie van de producten naar de eindgebruiker, namelijk uw leden, collega’s of teamgenoten.

Webshopmodule

TrueSport biedt haar klanten een custom-made webshop aan. Via de webshop kunnen uw leden, collega’s of teamgenoten eenvoudig online producten bestellen. Ook is het mogelijk om oude of nieuwe aanvullende producten toe te voegen aan de webshop. Omdat alles voor u wordt gedigitaliseerd, heeft u geen gedoe meer met bestelformulieren en betalingen. TrueSport draagt volledig zorg voor het afhandelen van de bestelling. Uw vereniging of bedrijf wordt op deze manier volledig ontzorgd.

ASSORTIMENT

Het assortiment van kleding wordt in overleg met u samengesteld en aangepast. Indien gewenst wordt het assortiment vergroot of verkleind. Ook kunnen er voor speciale acties nieuwe producten in uw huisstijl worden ontworpen. We kunnen aan uw standaardassortiment ook nog extra producten toevoegen. TrueSport levert bijvoorbeeld ook sportaccessoires  en bedrijfskleding. Daarnaast is het eventueel ook mogelijk om uw eigen producten ook in deze shop onder te brengen. In overleg met TrueSport kan dit worden samengesteld.

VOORRAAD

De grootte van de voorraad en de wijze van voorraadbeheer verschilt per optie. De voorraad wordt altijd in overleg met u samengesteld. Mocht u ervoor kiezen om de samenwerking met TrueSport te willen stopzetten, dan bent u verplicht om alle reeds geproduceerde producten over te nemen.

VERZENDING

Indien er is gekozen om zonder voorraad te werken, dan worden de bestellingen op één adres (op te geven door u) geleverd. U verzorgt zelf de distributie naar uw leden/klanten. Indien TrueSport de voorraad beheert, dan wordt de kleding naar de leden thuis gestuurd. Hiervoor betalen de leden een vergoeding voor de verzending. Dit gebeurt gelijk met de betaling in de webshop.